Uttelling på overtid

Endelig var det Asker sin tur til å få uttelling i sluttminuttene. Og forhåpentligvis er dette starten på en spennende høstsesong.

Ut fra tabellen, var det topp mot bunn på Føyka søndag. Men etter spill, sjanser og innsats, så var det lite som tilsa at dette var 2\to lag i hver sin ende av tabellen.

For kampen var jevn, sjanser til begge lag og mulighetene for at 3 poeng havnet hos ett av lagene, var så absolutt til stedet.

Tett, jevnt og fartsfylt mellom Asker og Hødd søndag.

Lagene gikk til pause på 0-0, men omgangen kunne fort gitt publikum mål. Men gode prestasjoner defensivt og hos keepere i begge lag, hindret scoringer.

I 2. omgangen fortsatt intensiteten i kampen, og begge lag var på farlige tokt og bølger inn i motstander-boksen. Dog var det gjestene som tok ledelsen, da de i det 68. minutt fikk slått hardt inn i feltet langs bakken. Der kom et en blå spiller og klinket laget fra Ulsteinvik i ledelsen.

Og selv om Asker fortsatte å produsere sjanser etter ledelsen, ville ikke ballen inn. Før på overtid; for godt inn i overtiden dukker innbytter Mesut Can inn på bakre. Der er han sikker som banken og sender Asker like langt som våre gjester. Og rett etterpå blir faktisk Mauritz-Hansen spilt inn i bakrommet. Her får han nesten overlistet gjestenes keeper. Men de blå får avverget i siste sekund. Og laget fra Ulsteinvik hadde også sine sjanser de, men inn ville ikke ballen. Så lagene kunne tusle av banen med poengdeling. Og fotball-ferie som neste punkt på agendaen.

For Asker sin del, en lettelse å endelig få uttelling på slutten av en kamp de også. Og nå skal det smake med litt ferie og fritid, før Frigg venter i første kamp for høst-sesongen 24. juli. Det også på Føyka.

Asker v Hødd 1-1

Mål: Can 90'

Gule kort: Heredia-Randen. Haugen, Can Hauso og Skogheim.

Tilskuere: 311

Asker: Storsve - Haugen, Isegran, Jones (k), Hauso, Arzani - Kadri, Heredia-Randen, Skaug - Fazi, Mauritz-Hansen

Innbyttere: Emanuelsen, Can, Fit. Kastrati