Uavgjort i Molde

Som i oppgjøret på Føyka i våres, ble det poengdeling mot Træff.

For tidligere denne sesongen på Føyka, kom lagene like langt med 2-2 som sluttresultat. Det ble det også søndag i Rosenes by.

I en tett og jevnspilt affære, hvor lagene hadde sine perioder med føring, var det hjemmelaget som tok ledelsen. En utsøkt lobb fra 16 meter dalte i det lengste hjørnet bak Enock i det 21. minutt.

IMG_5953.JPG
En lobb med presis bue kunne Enock gjøre lite med.

Men etter dette våknet Asker så enda mere. For når vi fikk tildelt straffe i det 29. minutt, så var Besian Kadri sikkerheten selv fra krittet. 1-1 og lagene like langt. Og når Fitim Kastrati klinisk sendte oss i føringen i det 43. minutt, så hadde Føyka-guttene snudd kampen. 1-2 stod seg til pause.

IMG_5783.JPG
Fitim nok en gang viktig for Asker i det han sendte oss i ledelsen rett før pause.

2. omgangen fortsatte så å være jevn. Og spillet bølget litt frem og tilbake når det kommer til initiativ. For høstværet meldte seg i vidt spenn ila kampen. Bl a kom det et øsende regnvær siste kvarteret av oppgjøret. En periode hvor også vertene fikk en utliknet på en solid heading fra 8 meter.

Og utover dette ble det ikke flere mål, selv vi hadde et par gode muligheter på overganger. Men inn ville ikke ballen.

Nå blir det å restituere, trene godt og bygge seg opp til en svært viktig kamp hjemme mot Eidsvold Turn førstkommende søndag. Ett oppgjør som avslutter OBOS Brobyggeruka for vår del.

Træff v Asker 2-2

Mål: Kadri (str.), Fit. Kastrati