Telia fornyer avtalen med Asker Fotball!

- Telia og Asker Fotball har fornyet samarbeidsavtalen for 2021, jubler markedssjef Rune Klemetsdal.

Telia har gjennom flere år vært en viktig samarbeidspartner med Asker Fotball, først gjennom merkevaren Get og nå gjennom Telia

Et samarbeid som gir Asker Fotball muligheten til å satse mot OBOS-ligaen og med et dedikert bidrag til våre samfunnsengasjementer.

Telia går også inn i vårt markedsråd og bidrar til et bedre markedsnettverk for våre samarbeidspartnere.

Telia_logo
Telia har spennende planer rundt blant annet sin 5G-satsningen. Og nå satser de videre med Asker Fotball også. På veien mot OBOS-liga og jobben mot opprykk. 

Om Telia:

Telia Norge er et ledende teknologiselskap som bygger samfunnskritisk infrastruktur og leverer innovative produkter og tjenester innen TV, internett, mobil og smart hjem-teknologi. Vi er Norges største utfordrer og våre om lag 2 300 dyktige medarbeidere jobber hver dag for å utfordre hvordan ting kan gjøres bedre for å forenkle hverdagen til bedrifter, for samfunnet og for menneskene som bor her.

Vi skal være først i Norge med et nasjonalt 5G-nett innen utgangen av 2023. Lokalt i Asker har vi allerede startet utrullingen av 5G og ambisjonen er at opptil halve befolkningen i Norge skal ha 5G-dekning i løpet av 2021.

Velkommen til Telia-butikkenTrekanten for en hyggelig prat og handel!

 

Annonse: