- Skuta skal snus

Vi forstyrrer Julius Skaug til å gi oss noen ord under ferien, men det tar midtbane-mannen på strak arm. Nå sees det frem mot en spennende høstsesong.

For nå er Vegard Skogheim sine menn i fotballferie. Og da er troppen spredt rundt om i det ganske land. Og utland. Men vi ber om en liten status fra vår viktige midtbanemann, Mr Julius Skaug. Som gir oss en liten oppsummering i dette invervjuet. 

IMG_5512.JPG
Vårsesongen er nå et tilbakelagt kapittel for Julius og gutta. Nå er det ferie, før det mønstres på for høstsesong.

Julius, hvordan oppsummerer du vårsesongen?

- Vårsesongen har vært langt under pari. Vi hadde planer om å kjempe i toppen, men for øyeblikket kriger vi i bunnen - da sier det seg selv at vi ikke er fornøyde. Vi kan prate så mye vi vil om uflaks og stang ut, men dersom vi hadde spilt godt så hadde vi ikke vært avhengig av flaks eller stang inn for å ta poeng. 

Og hvordan ser du på høstsesongen som alt starter 24.07 mot Frigg?

- Jeg ser virkelig frem til Frigg (hjemme/borte) og resten av sesongen. Skuta skal snus, og som vi alle vet er Asker et skikkelig høstlag, så jeg er sikker på at det er langt lysere tider foran oss!

IMG_5280.JPG
Skuta skal snus! Julius ser frem til å starte opp igjen med resten av gutta.

Egen form - hvordan rangerer du den ut fra kampene vi har spilt?

- Jeg har følt meg i god fysisk form og har hatt en del kamper hvor jeg har gjort en solid innsats, men likevel har ikke klart å ha nok innflytelse på kampene og har vært for dårlig i avgjørende situasjoner. Ingen scoringer så langt er for dårlig, så Asker-publikummet kan vente seg en mer skudd-villig og offensiv Skaug til høstsesongen!

Ferie - hva gjør en fotballspiller som har fotballferie midt på sommeren?

- Han prøver å finne den perfekte balansen mellom å lade batteriene og holde formen vedlike - sol, intervaller, strand, tennis, noe godt i glasset og bakkeløp i skjønn harmoni.

Skjermbilde 2022-07-03 kl. 10.27.54.png
Tennis er en god og morsom treningsmetode. Er Julius lagets beste på "court'en"?

Og blir det en spillergruppe som møtes for litt oppkjøring snart, som har godt med overskudd og energi tror du?

-Jeg er sikker på at gutta møter opp på trening uthvilte, blide og glade, men også sultne, ivrige og i god form. Vi skal slå godt fra oss i høst - allerede mot Frigg - så da gjelder det å bruke hver eneste trening fremover til å jobbe hardt og bli bedre.

Og med det ønsker Julius og gutta alle våre følgere en god sommer, samt at man håper flest mulig tar turen til første hjemmekamp over ferien; 

Asker v Frigg søndag 24.07

Kl 16:00 Føyka

Vel møtt!

Annonse: