Skjermbilde 2024-05-04 kl. 18.36.13

Seier og tabelltopp

Nok en målrik Asker-kamp

Gjestende Gamle Oslo har kommet godt i gang denne sesongen, og ble på ingen måte sett på som noe lett motstand av Asker-leiren. Og gjengen fra Oslo plaget Asker helt inn til sluttsignalet.

Ryssdalsnes og Syvertsen her på en offensiv corner. Noe som har vist seg å bli et farlig og godt Asker-våpen denne sesongen.

For de neon-gule var såpass frempå at de tok ledelsen på Føyka. Etter 8 minutter fikk de en lang tå foran keeper Hejer, og med det var ledelsen et faktum. Og nok til å ryste hjemmelaget i ca 20 minutter. For  Asker-gutta hadde på ingen måte tenkt å stå med lua i hånda. Så når dagens mann Syvertsen, header inn utlikning, så håper nok alle på tribunen at Asker-jakta er godt i gang. Og det er den; for kun minuttet etterpå løper Nickolay Årsbog Asker i ledelsen på en glimrende overgang. Og når Syvertsen er frempå igjen 5 minutter etterpå, begynner det å smake fugl. Når så kaptein Jones skal frempå med hodet på en corner rett før pausen, begynner kampen å lukte punktert. 4-1 står seg til hvilen.

Kaptein Jones nok en gang på måltavla. Keeper Hejer måtte hente 3 baller ut av eget nett i dag. Men det holdt til 3 deilige poeng.

2. omgangen startet så med at Gamle Oslo omtrent rett ut av startblokkene fikk seg en redusering. Og når Asker ble mere hakkete i deler av spillet, ble storparten av omgangen er større transport-etappe. Men våre gjester, de hadde på ingen måte tenkt å gi seg. For de reduserte nok en gang rett før kampslutt. Og prøvde å legge litt press på oss helt på tampen. Men nærmere kom de ikke, og således rodde vi godt i land en seier lørdag.

Nå venter ny hjemmekamp lørdag om 1 uke, og da står nok et Oslo-lag på motsatt halvdel, i det Oppsal kommer på besøk. Og kampen etter det igjen, da venter Bærum på AJ Arena...

Asker v Gamle Oslo 4-3

Mål: Syvertsen x 2, Årsbog, Jones

Gule kort: Ryssdalsnes, Fazi, Bækken, Spiten-Nysæret

Tilskuere: 301

Asker: Hejer - Skare, Jones (k), Pettersen, Kristiansen - Bækken, Ryssdalsnes, Fredriksen, Årsbog - Fazi, Syvertsen.