Raaholt_front

Raaholt ønsker velkommen til Åskollen

Tdligere Asker-spiller Nicklas Raaholt gleder seg til lørdagens møte med sin gamle klubb.

Raaholt, som er kaptein på dagens Åskollen-utgave, har som flere Asker-supportere kjenner til, en god historikk i Asker-drakta. Og lørdag gleder han seg til å møte gamle kjente igjen, i det Asker tar turen til bydelen Åskollen i Drammen. 

Vi fikk tok en telefon til Nicklas for å få han i tale før Asker-gjengen kommer, og Åskollen-kapteinen har lovet å ha både vaffel-bunken og kaffen klar til Asker-supportene i det man svingen inn på "Kollen Road". 

Raaholt_2.jpeg
Raaholt og gjengen er store stjerner i bydelen litt sør om Drammen. Og Nicklas føyer seg godt inn i rekken av spillere med erfaring fra "proffsspill", som i dag ikler seg gul drakt. Foto: Åskollen Media

 

Nicklas,  det ble en del år på deg i Asker-drakta. Blir det moro å møte gamle kjente igjen?

Ja, var hos Asker fotball i mange år, mye oppturer og såklart nedturer også med skader osv.. Men da man er i en klubb i flere år blir man kjent med mange fine personer i klubben, også blir man glad i klubben også. Så blir kult og litt rart også å spille mot Asker, selvom det er mange nye fjes der nå, kjenner jeg fortsatt et par av gutta godt. Og mange av de som fortsatt jobber i klubben.

Som kaptein på Åskollen-skuta, hvordan oppsummerer du sesongen så langt?

- Poengmessig har det ikke vært slik vi har håpet på. Mye jevne matcher som vi ikke har klart å vippe i vår favør. Mange jevnspilte kamper sålangt, hvor vi har endt opp med å tape flere av dem. Samt i noen av dem har vi ikke vært heller, og ikke fortjent poeng. Så håper på litt mer flyt nå i ukene før sommerpausen, fotball kan snu fort. Har også hatt flere viktige spillere ute med skader gjennom hele sesongen sålangt, så håper å få flere tilbake snart.

Raahol_cpt.jpeg
Nicklas styrer Åskollen-skuta som kaptein. Etter mange år i fotballen, er det nå etterhvert en rutinert spiller Asker møter lørdag. Foto: Åskollen Media

 

Hvordan ser du på oppgjøret lørdag, forventer du en tett og jevn kamp?

- Det blir en tøff match på lørdag, mot et Asker lag som har vært i flyten i år. Hjemme på Åskollen har vi de siste årene vært gode, og mange seiere, så håper på en tett og jevn kamp, med to bra lag!

Og til slutt, hvor på tabellen havner Åskollen i år?

- Nå er vi såpass langt nede på tabellen, så vi må prøve å komme oss bort fra nedrykksstriden og jobbe oss oppover på tabellen. Men vi har såpass mye kvalitet i laget, med en fin miks av eldre som har spilt på høyere nivå før og yngre som vil opp og frem. Så bør komme oss oppover på tabellen fremover nå, avslutter Raaholt. 

Som med det er klar for å ta i mot Asker til kamp lørdag 15.00 på Glassverket kunstgress. 

Annonse: