Oppsal for sterke i Supercupen

Gjestende Oppsal dro i fra og forlot Føyka med 3 poeng i sekken tirsdags kveld.

For Asker-gutta hadde jo startet OBOS Supercup med stil.  2 strake seire mot Frigg og Bærum har nå blitt etterfulgt av 2 strake tap mot Ullern og Oppsal. Og sistnevnte kom til Føyka med energi og kvikke bein tirsdags kveld. Oppsal startet nok kampen best, og hadde mest trøkk i starten av 1. omgangen på Føyka. Men Asker spilte seg opp og var best siste halvdel. Derfor ikke ufortjent av vi tok ledelsen inn til pause. Fra 5 meter var ny-signeringen Kristoffer Syvertsen sikkerheten selv.

Fersk Asker-spiller og først i målprotokollen tirsdags kveld. Vi snakker om Kristoffer Syvertsen.

Til 2. omgangen gjorde trenerteamet som vanlig bytter, som er helt vanlig i disse treningskamps-tider. Men til denne omgangen så giret gjestende Oppsal opp noen hakk også, slik at Asker kom ut av fasongen og virket mere uorganisert. Og når man i tillegg da forærte Oppsal sin utlikning på et fat, gjorde det ikke tingenes tilstand bedre. For når Oppsal først utliknet, så så de seg ikke tilbake. 1-1 ble raskt til 1-3, og de blå gjestene bommet sågar på et straffespark. Men når en annen nysignering, Bernhard Salvesen, dunket inn redusering på tampen med et godt skudd, så øynet kanskje Asker-fansen håp på en god sluttspurt. Men man var ikke lenge i paradis; Oppsal gikk nesten rett i angrep og punkterte kampen rett før slutt. 2-4 og Supercupen's andre tap var dermed et faktum for Bredal og hans menn.

Trenerteamet i snøføyka, fikk se Asker-mannskapet gi fra seg ledelse tirsdags kveld.

Men nye oppgaver er ikke langt unna - lørdag allerede venter god motstand i Østfoldhallen, i det vi reiser på bortebane for å møte Kvik Halden.

Asker - Oppsal 2-4

Mål: Syvertsen, Salvesen