OBOS forlenger og øker sin synlighet

For hovedsamarbeidspartner OBOS skal sesongen 2023 pryde alle draktene til Asker Fotball.

Og det betyr jo kort og godt at Asker Fotball er så heldige at OBOS blir med på reisen vår videre. En reise som for alvor startet i 2022, med dannelsen av OBOS Akademiet og pryding av OBOS-logoen på draktene til våre ungdomslag. Og nå skal også a-laget ha boligbygger-logoen over "hele kassa". 

Obos akademiet .JPG
Kaptein Aaron Jones er en av mange a-lagsspillere som har trent unge håpefulle på OBOS Akademiet vårt.

Nevnes må også OBOS Brobyggeruken- som ble en store suksess med helspekket program en hel uke i september 2022. Og med OBOS med på laget videre, kan klubben trygt planlegge for en ny runde med samfunns-fokus og bærekraft denne høsten også. 

Fanzone_2.jpg
Sånn ser det ut når OBOS er med å arrangerer Brobyggeruke, med både FanZone og masse aktiviteter spekket over en hel uke.

Så derfor var det 2 stykk smilende klubbledere i Rolf Magne Walstad og Rune Klemetsdal som kunne forlate kontorene til sponsorsjef Rasmus Aarflot i OBOS rett på nyåret. For med forlenget avtale gir det klubben gode bekreftelser og fornyet styrke i arbeidet videre med å bygge klubb og sosial profil. Og når OBOS i tillegg ble kronet som Årets Samarbeidspartner var det som prikken over i'en, en januar-dag i OBOS-lokalene. 

OBOS_2.jpg
Sponsorsjef i OBOS, Ramsus Aarflot, korrekt antrukket idet han mottar det synlige beviset på at han og OBOS er kåret til Årets Samarbeidspartner 2022.

Asker Fotball heier på OBOS og OBOS heier på Asker Fotball. Sammen skal vi fortsette å gjøre Asker et godt sted å bo!

www.obos.no

Annonse: