Matias tilbake på Føyka

Unggutten Matias Spiten-Nysæter er sterk og klar i blikket, for nå venter spennende oppgaver på Føyka.

For etter å ha trådd sine barnefotball-sko på Føyka, tok Matias for noen år siden, turen nedover Lierbakkene og spill for Strømsgodset. Og etter god skolering der, er nå nesa og blikket vendt tilbake til oppgaver for Magnus Bredal og troppen på a-laget. 

Skjermbilde 2024-03-13 kl. 16.56.01.png
Matias her i aksjon mot Bærum på AJ Arena tidligere i vinter. Og midtbanemannen tok godt for seg, i 3-0-seieren over de gule.

I vinter har Matias stort sett vært å se i midtbaneleddet, men også i de siste kampene har unggutten bevist at han kan bekle flere roller, som feks på høyrebacken. For med en stor motor, høyt kapasitet og evnen til å dekke rom, kommer unggutten til å være en nyttig mann for trenertemet når sesongen sparker i gang. Og det at han kjenner klubben godt, er heller ingen ulempe. Matias går godt inn i rekken av unge lokale spillere, som nå er med å preger a-laget til Asker Fotball. 

Sander og Ope .jpg
Matias her på Føyka i yngre dager. Men ørene godt spisset i det en annen midtbanemann fra Asker taler. Nemlig ikke ukjente Sander Berge. OPE lytter også, i det han har to elever ved sin side.

Vi dro Matias til siden her forleden og fikk han til å sette ord på returen til Føyka, og ikke minst hva han tenker om det som møter oss i det sesongen skal sparkes i gang; 

Annonse: