- Jeg løp rett i dusjen og låste døra

3 målsscorer Syvertsen hadde ikke nerver til å følge sluttminuttene av søndagens toppkamp

For søndagens toppkamp mot Nordstrand bød på stor underholdning for alle fremmøtte. Publikum, drøyt 1000 i tallet, fikk servert en real høstkamp som hadde mange gode ingredienser; drama - nerve - masse mål - gule og rød kort - temperatur og et vaskeekte hattrick. Og de tre måle stod Kristoffer Syvertsen for.

Publikum kom mange i antallet og bidro til en herlig ramme på Føyka søndag

Allerede etter 2 minuter var lista lagt, i det Syvertsen gjør sitt første for dagen. Og 8 minutter etterpå er han frempå igjen. 2-0 og publikum syntes det var veldig så trivelig på Føyka nå. Midtveis ut i omgangen hevet de blå seg noe, men de klarte aldri helt å true Asker. Som i stedet kunne øke på i målprotkollen, med Syvertsen nok en gang, som gjorde sitt 3. for dagen. 3-0 stod seg til pausen, og Asker kunne virkelig være fornøyde med første 45.

Sander og Eskild kunne gå inn til pausen med en solid ledelse i søndagens toppkamp.

Og 2. omgangen var ikke mange minuttene gammel den heller, før vi på nytt er frempå og gjør mål. I det 47. minutt er Larsen mannen som sender oss til himmels i det 4-0 står på måltavla og vi har virkelig grep på Nordstrand. Men vi skulle ikke være så lenge i himmelen, for noen minutter senere får Matias Spiten-Nysæter sitt 2. gule for dagen og må således sendes i dusjen. Asker ned til 10 mann, og omgangen var fremdeles ung. Og når kaptein Jones også må av banen med en lei ankelskade like etter, er tiden moden for at Asker må rotere på mannskapet.

Både Jones og Spiten måtte gå i dusjen tidlig i 2. omgangen.

Dermed ingenting å si på at bortelaget spilte seg opp i banen med en mann mer. Og når de attpåtil gjorde 2 mål, ble det en spennende siste halvdel av søndagens toppoppgjør. Men Asker-gutta kriget godt, og kunne til slutt gå av banen som seiersherrer. Vel vitende om at neste helgs serierunde også blir av det neglbitende slaget.

Vi fikk noen ord med 3-målshelten Syvertsen, samt coach Bredal. 2 stykker som begge var meget nervøse under søndagens sluttfase. Sistnevnte fikk sågard marsjordre av dommeren han også, men han valgte en litt annen variant for å dempe nervene. Syversten bare løp rett i dusjen han og låste døra. Enkelt og greit.

Flint v Asker sønd 27.10 kl 13:00

Asker v Nordstrand 4-2

Mål: Syvertsen x 3, Larsen

Gule kort: Spiten x 2 (rødt kort)

Røde kort: Bredal

Tilskuere: 998

Asker: Normann - Larsen, Jones (k), Jørgensen, Emanuelsen - Bækken, Spiten, Fredriksen, Sesay - Syertsen, Fazi

Innbyttere: Pettersen, Støfring, Sorter, Juvet Arnesen, Adukonis