- Ikke maks, men vi er happy

Seier i Østfold mandag holder Asker i toppen

Å møte 2. lag i seriespill er ikke alltid like enkelt. Og når vi skriver bortebane en mandags kveld i Sarpsborg, så lukter det et potensielt bananskall. Men Bredal sine gutter viste seg oppgaven moden, og kunne reise hjem fra Østfold med full pott og null baklengs. Mere kan man vanskelig be om. Med mindre man er trener da, og ansvarlig for det store bildet.

Rafael nok en gang frempå med slikelabben mandags kveld.

Asker gikk til pausen med 1-0 etter scoring av Roman Fazi. En omgang hvor vi slet med en større bane enn normalt, med store flater å dekke. Samt få tak i ballen og få kontrollen, men det kom seg utover omgangen. Sånn sett viktig at Roman sender oss i ledelse til hvilken.

2. omgangen derimot var bedre - da hadde vi full kontroll. I hvertfall størsteparten av omgangen. Men litt på slutten fallter vi noe, som gjorde at vi mistet strukturen. Men vi red av det som kom fra hjemmelaget. Så når Rafael får ballen fra Syversten på 14-15 meter går den rett i krysset. Og når Roman litt etterpå fra 30 meter snapper ballen, og med det chipper han elegant over keeperen, så var kampen i realiteten punktert midtveis.

Coach Bredal og Heggset oppsummerer mandagen slik:

- Ikke en maks dag i går fra oss. Men likevel ganske solid gjennomført, god innsats og vi vet vi alltid har kvalitet i laget til å vippe ting i vårt favør selv på «dårlige» dager. Vi er veldig happy med 3-0 og tre poeng, sier Bredal til askerfotball.no

- Og i går var poengene viktigst, supplerer Heggset.

Dermed befester Asker sin posisjon i toppen av avdeling 3. Og går inn mot helgens hjemmekamp med fornyet styrket og tro på at formen er godt i rute.

Sarpsborg 08 2 v Asker 0-3

Mål: Fazi x 2, Sorter

Tilskuere:  59

Asker: Hejer - Skare, Jones (k), Jørgensen, Kristiansen - Bækken, Sorter, Fredriksen, Spiten - Syvertsen, Fazi

Innbyttere: Edstrøm, Ryssdalsnes, Adukonis, Nissen-Lie