Heredia-Randen til Strømsgodset

Sist lørdag ble den siste i Asker-drakta for den lovende unggutten Andreas Heredia-Randen. Ihvertfall for denne gang.

For nå venter nye utfordringer på andre siden av Lierbakkene. Strømsgodset og Drammen står nå for tur. 

Allerede 15 år gammel (på dagen) signerte Andy sin første proffkontrakt med Asker Fotball.  Andreas Heredia-Randen tok raskt steget fra G2005 via et kort stopp i G19-troppen og inn i A-stallen.  

Andreas_Her_forside.jpg
Her fra 15-årsdagen hvorpå "Andy" signerte sin første proffkontrakt. Nå går veien videre til Strømsgodset.

Nå går veien videre til Eliteserie i Drammen. Og vi i Asker blir ikke overrasket om Drammen ikke blir siste stoppested for midtbane-eleganten. 

"Andy" har gått alle stegene i Asker Fotball. Han og bror Sebastian hadde Akademiet (nå OBOS-akademiet) som fast tilholdssted etter skolen i mange år, før han tyvstartet med Ungdomsfotball ett år før resten under OPEs kyndige ledelse på 05-laget. 

Vår toppspillerutvikler Svein Roger Pettersen tatt over veileder-rollen her på Føyka for Andreas,  men også i det siste ½ året på NTG. Mens det var Vegard Skogheim som gav Heredia-Randen sjansen på A-laget som 15-åring.  

IMG_2710.JPG
Andreas i askjon for a-laget i PostNord-ligaen. Her mot Kongsvinger som suverent rykket opp i 2021.

- Mest av alt har Andreas vært ydmyk, ærlig og hardtarbeidende, noe som gjør at han har tatt gode steg, sier en stolt sportslig leder Rolf Magne Walstad.   

- Vi som klubb blir inspirert av det som skjer med Andreas nå, og vi vet at det finnes nye gutter både på Obos-akademiet og i ungdomslagene våre som har «Andy» som forbilde. Selv om dette generer noen kroner i klubbkassa nå, ligger den store oppsiden for oss at han lykkes i "Godset", avslutter sportssjef Walstad. Som var opptatt av å samarbeide med både klubb og spiller for å finne optimale rammer for både "Andy", Strømsgodset og Asker Fotball.  

Vi i Asker Fotball takker Andreas for denne gang og ønsker lykke til med nye oppgaver en kort kjøretur unna Føyka. Nemlig Strømsgodset og Drammen. 

Annonse: