- Hakk i plata

Asker v Alta 0-1

- Dette var en kamp jeg følte jeg har sett tidligere denne sesongen. Derfor føles det som litt hakk i plata at vi ikke får bedre uttelling mot Alta i dag. 

Ordene tilhører trener Vegard Skogheim etter det noe ergerlige hjemmetapet mot Alta lørdag på Føyka. 

IMG_5543.JPG
Asker-gutta fortviler etter en misbrukt sjanse. For man skapte godt med muligheter og sjanser til å få mål lørdag.

For det var gjestene fra det høye nord til som gikk i ledelsen tidlig i lørdags-oppgjøret på Føyka. En høy ball skal bare dette ned i fanget på keeper Storsve, men den får en lei sprett og ramler ut i feltet. Der står en Alta-spiller og kan nokså lett trille de gul-blå i ledelsen etter 7 minutter. 

IMG_5512.JPG
Alta med en heldig ledelse tidlig i oppgjøret. Men bortsett fra det, hadde Asker god kontroll på det defensive.

Asker rister imidlertid raskt av seg nedturen og mønstrer på videre. I en tett og jevn affære, så er det Asker som skaper de største sjansene og mulighetene på Føyka-teppet. For eksempel Julius Skaug som får avsluttet fra 12 meter. Stang ut. I en flytperiode, hadde dette typisk vært stang inn. Og Asker fortsetter trøkket mot Alta-målet. Men omgangen ebber ut uten flere mål. 

IMG_5528.JPG
Tett og jevnt på Føyka lørdag.

2. omgangen fortsetter i samme spor som første omgang. Jevnt og tett, med et Asker-lag som jager uttelling i målprotkollen. Minus været da. For himmelens sluser åpnet seg virkelig i store deler av 2. omgangen. Noe som førte til utfordringer med grunnspillet til Asker, og noe mere klabb og babb. Og således ble det et kriger-oppgjør resten av kampen på Føyka. Hvor Asker ikke maktet å få hull på den berømte byllen. Alta hadde noen muligheter de også, men heller ikke de gul-blå klarte å omsette sjanser til mål. Dermed 3 poeng til våre gjester, og null poeng ble igjen på Føyka. 

Neste kamp er nå borte mot Levanger førstkommende søndag. Da skal vi bite godt fra oss igjen!

Asker v Alta 0-1

Tilskuere: 192

Gule kort: Fazi og Skogheim

Asker: Storsve - Emanuelsen, Isegran, Jones (k), Hauso, Arzani - Skaug, Fazi, Kadri - Fredhall, Mauritz-Hansen

Innbyttere: Can, Heredia-Randen, Haugen, Solberg Aarstad og Fit. Kastrati

Annonse: