Generalprøven unnagjort

Med 1 mann mindre ble det til slutt for tøft for Asker-gutta på AKA Arena.

Som nevnt av coach Heggset før kampen, møtte vi et voksent og godt organisert hjemmelag på Hønefoss Langfredag. Og selv om vertene var førende i store deler av kampen, var det vi som tok ledelsen gjennom Erikas Adukonis i det 10. minutt.

Erikas sendte oss i ledelsen på AKA Arena.

Men etter halvtimen ca, tildeles Erik Kristiansen sitt andre gule for dagen, og måtte med det sendes i dusjen. Og det ble med på å endre kampbildet for vår del. For trøkket mot Asker-buret ble enda større, og nok en gang fikk en god keeper Hejer, tilstrekkelig å gjøre i 2 x 45. Dog kunne han ikke hindre utlikningen som kom rett før pause. 1-1 stod seg til hvilen.

Erik fikk 2 x gule kort fredag. Det betød tidlig dusj og Asker en mann mindre fra halvtimen og ut.

I 2. omgangen ble kampbildet a Asker ble løpende mest etter ball, vi roterte på laget og mange fikk spilletid. Så dermed lite å si på at Hønefoss tok ledelsen og økte denne til 3-1 ila omgangen. Dermed en litt annerledes generalprøve enn vi hadde håpet på, men nå er alt fokus og blikk rettet mot Åssiden og seriestart 06.04

Coach Bredal oppsummerer kampen og status her;

Kampen åpnet med et Hønefosslag som ga oss trøbbel fra start, vi fikk rett og slett litt temposjokk. Vi kommer oss mer og mer med i kampen, før vi får utvisning etter ca 30 min. Derfra og ut blir der stort sett en øvelse i å ligge i egen boks å forsvare mål. En annerledes generalprøve enn vi forventet, men det lå også veldig mye læring denne kampen.

Vi er definitivt i rute før seriestart, og har nå ikke mer enn 2 spillere ute med skade. Så vi er trygge på oss selv og gleder oss til Åssiden om en uke!

Hønefoss v Asker 3-1

Mål: Adukonis

Tilskuere: 60 AKA Arena

Asker: Hejer - Skare Jones (k) Mandel Pettersen Kristiansen - Edstrøm Ryssdalsnes Adukonis Fazi Årsbog - Bækken