Full fart i ungdomsavdelingen

Denne helgen var det høyt tempo i vår ungdomsavdeling. Vi oppsummerer aktivitetene her.

G15-laget avsluttet vårsesongen med en sterk 3-1 seier mot Skeid på Føyka søndag. Kampen vekslet med lagene spillemessig jevne i lange perioder, men der hjemmelaget hadde ballen mest. I de avgjørende situasjonene var Asker-gutta skarpest, og med godt forsvars og keeper-spill vant våre gutter siste kamp før ferien fortjent. Jens S. Stavem(2) og Felix Fadnes(1) var dagens målscorere for hjemmelaget.

G15-årgangen

G2008 hadde sin nest siste kamp før ferien, fikk Skarholms «menn» endelig en smultring med seg hjem fra Oslo. Nå venter Ullern på «Føyka» onsdag før ferie og DanaCup forferdelser i juli

G2008 med en solid seier borte mot Nordstrand

G16 ledet 0-1 på Rolvsrud til pause, men Lørenskog kom tilbake og viste styrke slik at alle tre poengene (2-1) ble igjen på Romerike. Ulrik G. Martins scoret Asker ledermål før pause, men to mål etter hvilen snudde kampen og resultatet.

G19 med langtur fredag kveld som gav 1 poeng. Johan M. Nissen-Lie utlignet halvvegs inn i kampen (45m.), etter at hjemmelaget tok ledelsen allerede etter 8 min. «En tøff bortekamp, mot ett lag som ikke ville la seg slå uten videre», sier Roffe Bredal etter kampen, reisene miljømessig korrekt med tog.

G13 vant sin siste før ferien, hjemme mot tabellnabo Haslum med sifrene 2-0. «Nå skal gutta trene godt sammen i en uke før de tar ferie. I sommer står Norway Cup på menyen noe vi ser fram til», sier lagets hovedtrener Lars H. Dahl