Før kampen: Odd 2 borte

- Jeg gleder meg

Mandag setter Vegard Skogheims mannskap seg på bussen til Skien hvor Odd 2 er motstander på Skagerak Arena klokken 18.00. Det betyr også, høyst sannsynlig, sesongdebut for Asker-kaptein Aaron Jones, som var suspendert til seriepremieren hjemme mot Bryne. 

- Det var ikke noe gøy å sitte på tribunen å se den kampen, jeg er ganske sikker på at pulsen min var minst like høy som de som spilte, sier Jones til Askerfotball.no. 

Den blide briten er spent på egen kampform foran mandagens oppgjør. 

- Det begynner å bli lenge siden jeg spilte en hel fotballkamp, så vi får se hvor lenge jeg holder, og om jeg får spille. Jeg gleder meg uansett til å kunne bidra på banen igjen, sier den sindige kapteinen. 

Hva tenker du om mandagens motstander, Odd 2? 

- Vi kommer garantert til å møte et ungt lag, som sannsynligvis er godt samspilte. Samtidig så har de en tendens til å ligge lavt, så det blir viktig for oss at vi klarer å kombinere høyt tempo med ballen og klare å bryte de ned, sier Jones. 

Mandagens motstander Odd 2 serieåpnet med 0-4-tap borte mot Fløy Flekkerøy. 

Askers forrige møte med Odd 2 var fjorårets serieavslutning på Skagerak Arena. Det endte med en solid 3-0-seier til Asker-gutta, etter scoringer fra Fitim Kastrati, Simen Hammershaug og Eivind Fallås Dahl. 

 

IMG_1381
Seier: Asker avsluttet fjorårssesongen med en fin 3-0-seier i Skien. Her har Eivind Fallås Dahl prikket inn Asker tredje for dagen.

Kampen følger du som vanlig på våre SoMe-plattformer. Vi kjører live Twitter-oppdateringer gjennom hele kampen @askerfotball 

Les også: Harvard-student gjør comeback i Asker

Annonse fra Obos-ligaen: