De yngre lagene i gang

Så er altså ungdomslagene godt i gang

Mens våre yngste, G2011-gutta ennå venter på seriestart med treningskamper har G2010, startet med to ganger U.

Borte mot Røa hadde vi vestkantlaget «på gaffelen» etter 0-2 ledelse, men dessverre utlignet minuttet før full tid. Rufus F. Ferdinandsen og Magnus B. Sæbø sendte oss foran, men siste del av kampen må øves på.

Lørdag var det bortelaget i Orange som ledet 0-1 på Føyka, for samme Berg Sæbø utlignet til 1-1 som ble sluttresultat.

Søndag startet G15 med målkalas mot Ullern. Etter å ha ledet hele 4-0 ved pause, økt ledelse til 5-0 lot vi de hvite og røde komme inn i kampen utover omgangen. Sluttresultat 5-4, etter to mål av Martin Skarstein samt scoringer av Thorud og Lungetom før pause før Nesittka økte ledelsen rett etter pause.

G16 fikk en skuffende start med 4-0 tap på Trasop. Spillemessig ok i starten fram til 1-0, og i deler av 2. omgang tar man med seg. Så får ny kamp mot NIF til helgen være en god anledning til å utvikle spiller videre - i begge ender.

Vårt G19 lag fikk utsatt seriestarten mot UllKisa pga snøvær forrige uke, og torsdag var vi endelig klare.
En tett og jevn kamp på Seiersten ble først avgjort på overtid .. Da avgjorde Nickolai Brokhaug Gabrielsen kampen etter scoring på straffespark.

Mandag kveld var det Asker 2 sin tur med serieåpning. Også her en uke forsinket ettersom Heming brukte forrige uke på Cup-kamp mot Lyn i stedet.
På «taket» til Kjelsås tok det unge Asker laget like godt ledelsen 0-1 rett før pause ved 1. årsjunior Kristian S. Jabez før Nikolai B. Gabrielsen (06)  fortsatte der han slapp torsdag kveld.
Nytt mål etter dødball brakte oss opp i 0-2 ledelse 11 minutter etter pause.
De blå fra Kjelsås presset de sortkledde Asker gutta hardt utover omgangen,  og 10 minutter før full tid kom reduseringen til 2-1.
Ett sterkt Kjelsås 2 måtte imidlertid strekke våpen, og tre poeng ble med i baggen til Heggset / Martinez hjemover til Asker mandag kveld !!

"Niko" er heit om dagen. Aktiv på flere lag og leverer varer.

Målscorer mot Drøbak Frogn og Kjelsås 2, er også trener for G2010.