Daniel forlenger med Asker

Nok en lokal unggutt forlenger på Føyka

Venstrebeinte Daniel Mandel Pettersen blir nå altså å finne på Føyka i årene som kommer. 2 nye år er forankret med penn og papir, og utviklingen skal fortsette hos de sort-hvite midt i Asker sentrum. 

Heggedølen Mandel Pettersen har etablert seg godt i Asker-drakta i år.
Heggedølen Mandel Pettersen har etablert seg godt i Asker-drakta i år.

Ledelsen i 2. etg. er selvsagtt fornøyd med å både å styrke den lokale profilen, men også at lovende unggutter ønsker å være i Asker; 

- Daniel er et godt og ikke minst solid bevis på at klubbsamarbeidet vi startet i 2019, bærer frukter fortsatt og forhåpentligvis i mange år framover, kommenterer sportslig leder Rolf Magne Walstad. Som med det sikter til at Daniel er en av flere spillere fra regionen som har søkt til Asker Fotball gjennom en samarbeidsmodell med klubbene rundt oss. 

Den venstrebeinte forsvareren (2005) er vokst opp noen få 100 meter fra Gjellum i Heggedal, men er nå inne i sin femte sesong på Føyka. 

Trener Bredal er selvsagt fornøyde med re-signeringen han også; 

- Daniel er en midtstopper som har gått gradene i klubben gjennom gutte og juniorfotball. Tatt goe steg denne sesongen, og til tross for at han spiller i en posisjon som krever mye erfaring, har han vist seg som en veldig god 3.div. stopper allerede i år. Spilt mye, og forhåpentligvis er han klar for å vise seg verdig en mer klink fast plass i laget i 2025. Topp fyr med et bra fotballhodet som vi tror kan vokse i takt med klubben de neste årene, er lovordene fra hovedtreneren selv. 

Vi gratulerer både Daniel og Asker med fornyet kontrakt og gleder oss til å se han i aksjon både i gjenværene del av denne sesongen, samt årene som kommer!

Annonse: