Blandet drops mot Frigg

Så var a-laget endelig i gang med treningskamper sesongen 2023.

Men det var bare 1. omgangen som får stempelet "godkjent" på Føyka lørdag. For 2. omgangen ble for rotete med mange bytter, prøvespillere og u-struktur på mannskapet. Og der ligger sikker noe av forklaringen på at målprotokollen ikke ble noen hyggelig lesning for de med Asker-øyne.

IMG_6744.JPG
Lansana Sesay her i godt driv. "Sana" var en av mange spillere som kun fikk 45 minutter i årets første treningskamp.

Til pause stod stillingen seg med 2-2. Etter bl a mål av Sindre Mauritz-Hansen. En omgang hvor Frigg tok ledelsen, før Asker snudde til 2-1 og hadde flere store sjanser som burde gitt flere mål. Men Frigg utliknet rett før hvilen og lagene gikk til pause med like mange mål.

IMG_6692.JPG
Trenerteamet fikk se Asker produsere flere store sjanser i første omgangen.

Etter hvilken ble det så byttet på mannskapet. Såpass mye, at det var lite som minnet om et kjent Asker-mannskap. Men det måtte til, for troppen er lang fra komplett, og flere prøvespillere fikk vise seg frem. Selv om det gikk utover struktur og samspill. Og det ga nok trenerteamet en god del svar. For Frigg fikk bedre spillerom og straffet Asker hardt. 7 mål ble det til Oslo-laget til slutt. Noe som nok var noen mål for mye, men som har sine forklaringer.

IMG_6738.JPG
Mauritz-Hansen som vanlig på måltavla når Asker scorer. Sindre, også han med 45 minutter lørdag.

Asker v Frigg 2-7.