Asker Fotball og Skagahøgdi forlenger samarbeid

Før helgen ble avtalen som sikrer forlengelse av samarbeidet mellom Asker Fotball og Skagahøgdi, signert.

Styreleder Tarald Skagefoss og daglig leder Rolf-Magne Walstad, signerte fredag avtalen som legger grunnlag for ett tre-årig samarbeid (2021-23).

Samarbeidet har vært fruktbart for begge parter over flere år allerede, og selv om 2020 brakte flere utfordringer for en bedrift i reiselivs / ferie - bransjen er optimismen på plass.

«Vi har og har hatt fornøyde gjester og eiere av leiligheter i året som ligger bak oss, men skulle som alle andre ønsket oss flere» sier Tarald, før han poengterer at man har god tro på neste trinn.

Roll_up_bilde1_2021
Det er god aktivitet og flotte forhold på Skagahøgdi om dagen. Nå forlenges samarbeidet mellom klubb og "destinasjonen" på toppen av alpinbakken i Gol.

Det startes salgsprosess med nytt byggetrinn til uka, og vi er glad for at Asker Fotball og deres nettverk har gitt utrykk for nysgjerrighet. (se www.skagahogdi.no )

For Asker Fotballs del er også dette positivt.

«Vi som driver med fotball, vet at vi ikke vinner alle kamper. De vi taper lærer vi av. Foran 2021-sesongen håper vi å lykkes fra start, både i seriespill men også når vi skal sette fart sammen med Skagahøgdi og salgsaktiviteten sammen med dem utover vinteren og ikke minst våren», sier Walstad.

Å skape inntekter i samarbeid med partnerne er helt avgjørende for den sportslige satsningen i AF, og en forutsetning for videre framgang.

- Vi ser sammen positivt på tiden som kommer og håper samfunnet vender tilbake til normalen i sommer, avslutter to fornøyde partnere.

Ta kontakt med Rune hos oss for mere informasjon og muligheter til fjells: 

rune@askerfotball.no

910 01 626

Annonse: