2021 med seriestart i April

Norges Fotballforbund har nå sluppet Hovedterminlisten for 2021-sesongen. For oss betyr det seriestart i April!

Nå er jo ikke vår sesong helt over enda - etter helgens runde vet vi om vi skal ut i kvalifiserings-spill, om rett til å møte OBOS-lags no 3 fra "bånn" i enda en kval-runde. Vi står altså foran en potensiell kvalik-vinter, med potensielt 4 kamper til å spille. Mer om det senere...

Kastrati_LEvanger
Er sesongen over for Fitim & co - eller skal vi ut i kvalik? Vel, det vet vi i lløpet av helgen. Men i 2021 starter vi okke som, opp i April!

For selv om mye snø og vind skal blåse vår vei denne vinteren, så har uansett de høye kvinner og herrer i Norges Fotballforbund nå sluppet hovedterminlisten for 2021-sesongen. Og for oss betyr det at seriestarten settes til April neste år. Uavhengig om det blir OBOS-liga eller PostNord-ligaen. Eller 1. vs 2. divisjon, om du vil. 

Er du av typen som planlegger din gjøren og laden for neste år, opp mot "kalenderen" til Asker Fotball - så anbefaler vi deg å klikke deg inn på følgende link; HOVEDTERMINLISTEN 2021

Vi gjør oppmerksom på at endringer og endelige datoer (og motstandere) vil komme fortløpende både desember og januar. Så følge med på våre flater for god informasjon!

VS_NFK
Står det PostNord eller OBOS på veggen bak Vegard til neste år? Time will show.

05.04.2021 - Seriestart OBOS (2.påskedag)

10.04.2021 - Seriestart PostNord

Annonse fra Obos-ligaen: