Endringer i pre-season

Grunnet innstramming i corona-tiltakene, justeres "vinterprogrammet" på Føyka.

Sportslig - og daglig leder Rolf Magne har nok en gang måtte spisse ører for  informasjon fra myndigheter og forbund, grunnet økt smitte i samfunnet. Og således må det justeres i oppkjøringsplanene for A-laget, samt korrigeres på aktivitetsnivået på Føyka. 

IMG_0512
Rolf Magne smiler som vanlig. Men må nok en gang stokke litt om på kabalen for Føyka-lagene.

For A-laget utgår planlagt treningskampamp førstkommende helg. Og videre er det per nå usikkert med hensyn til kamp mot Kvik Halden helgen etter. Men situasjonen følges selvsagt nøye fra uke til uke. 

- Det er bare å håndtere situasjonen, nå som bare halvparten av gruppa får komme til Føyka. Alle våre spillere som bor i Oslo må kjøre egentrening i dagene som kommer, mens de som bor i Asker, Bærum og Drammen blir en søt liten flokk her på Føyka.

Vi er lovlydige, følger regler og planlegger med suksess som i denne omgang vil si; mindre smitte og mer frihet til å trene sammen, sier sportslig leder Rolf Magne. Som holder humøret og optimismen oppe til tross. 

For våre andre lag, trenes det foreløpig som normalt i henhold til gjeldende regler og anbefalinger, gitt tidligere i januar. 

Annonse: