Mitt Valg!

Derfor er Asker Fotball en Mitt Valg!-klubb

Gjennom satsingen på MITT VALG! har Asker Fotball inngått et banebrytende såvel som forpliktende samarbeid med Lions Norge - en satsing som kombinerer samfunnsengasjement og toppfotball, sosial læring og sport, klubbutvikling og sponsorsamarbeid.

MITT VALG! er av Utdanningsdirektoratet plassert i gruppen program som kan vise til dokumenterte resultater - og Asker Fotballs satsing på prosjektet er støttet av Asker kommune såvel som Asker Idrettsråd - samtidig som bedrifter inviteres med til et banebrytende sponsorsamarbeid.

Gjennom MITT VALG! gjennomfører klubben flere arrangement, kurs og prosjekter gjennom sesongen.

Vi deler også ut Mitt Valg!-prisen i løpet av høstsesongen til en eller flere personer som har etterstrebet Mitt Valgs verdier, vist seg som verdige Mitt Valg!-ambassadører for klubben, eller ildsjeler som legger ned mye tid i og rundt klubben vår i løpet av en sesong.

Nytt i 2020-sesongen er også at vi har lansert en egen varslingsknapp mot uønskede hendelser internt i klubben.

Mer om det finner du her: Varslingsknapp

Annonse fra Obos-ligaen: