Scriven-scoring sikret seier i lokaloppgjøret

- Ekstra deilig å score mot rivalen

En solid første omgang var det vi trengte for å sende Bærum hjem til Kadda poengløse lørdag ettermiddag. Men, det var gultrøyene som kom best i gang i lokaloppgjøret, som startet med at Stian Solberg, som tidligere denne uken signaliserte at han legger opp, fikk sin velfortjente «Guard of Honor» av begge lag før avspark. Til stede var også styreleder i Asker Fotball, Steinar Bustad, og tidligere Asker-trener Kevin Nicol, for å overrekke Solberg en innrammet Asker-drakt og velfortjent oppmerksomhet.

IMG_6418
Guard of honor: Stian Solberg fikk sin velfortjente hyllest før avspark.

Først etter kvarteret våknet Asker-gutta, og det med et smell. Didrik Sereba fant Fitim Kastrati med et nydelig fremspill. Kastrati var iskald med Bærum-keeper Sondre Golden, og fra skrått hold trillet Kastrati inn Askers 1-0-ledelse.

Med halvtimen spilt, var det nok en gang Sereba som stod for målgivende. Denne gangen ved en vakkert slått corner. Høyest raget Mjøndalen-innleide Alfred Scriven, og 2-0 var et faktum.

Det var også stillingen da lagene gikk i garderoben etter første førtifem. Andre omgangen ble ikke det fyrverkeriet Føyka-publikummet kanskje hadde håpet på. Bærum slet med å bryte gjennom et solid-Asker-forsvar, samtidig som de store kontringsmulighetene uteble. Fem og et halvt minutt på overtid, reduserte gjestene fra Bærum, men det holdt ikke, fordi dommeren blåste av kampen like etter. Vi kan uansett skrive tre poeng i boka, Askers første seier for året, og meget god stemning i garderoben etter kampslutt.

Matchvinner Alfred Scriven var godt fornøyd med å gjøre sitt første mål i Asker-drakten lørdag ettermiddag.

- Ja, det var deilig å sette den, og spesielt mot naboen Bærum, sier målscoreren til Askerfotball.no etter kampslutt. Den Mjøndalen-innleide angriperen er fornøyd med å ha funnet seg så fort til rette i angrepsrekka til Asker.

- Jeg synes vi har et fint samspill der oppe, kommenterte matchvinneren.

Asker-trener Vegard Skogheim var også godt fornøyd med dagens trepoenger, selv om den sindige hamarsingen fortsatt ser forbedringspotensial hos mannskapet sitt. Det intervjuet ser du i videoen under.

PostNord-ligaen avd 2 - runde 3

Asker-Bærum:
2-1 (2-0)

Føyka Stadion: 188 tilskuere

Mål: 1-0 Fitim Kastrati (16.), 2-0 Alfred Scriven (29.), 2-1 (95.)

Kort: Gult kort - Sereba

Askers lag: Lia, Westerlund, Madsen, Jones (K), Isegran, Fazi, Strangstad, Skaug, Sereba, Scriven, Kastrati

Benken: Pedersen, Fuhre (70.min - Skaug), Sunde, Svensson (86.min - Fazi), Hauso (70.min - Kastrati), Fredhall, Furebotten, Løve Groth, Bencsik (78.min - Sereba).

DSC_3940
Dobbel servitør: Didrik Sereba serverte begge Askers mål i første omgang. Her med tidligere Asker-spiller Nicolay Grimstad.
IMG_6422
Kjente fjes: Stian Solberg fikk en verdig avslutning på Asker-karrieren. Her med Steinar Bustad og Kevin Nicol.