Martin Stenbro AS skal også være med

Visualiseringseksperten Martin Stenbro AS har meldt seg til Playoff-kampen!

Martin selv, i Martin Stenbro AS, er en veteran når det kommer til å følge klubben. Han er selv en super-supporter, og har også vært samarbeidspartner over mange år med sitt firma, og sågar har han også vært involvert i lagledelsen rundt A-laget på 2000-tallet. 

Nå klinker han og gjengen sin til, og blir med å støtter opp rundt Playoff-kampen. Og kult er det - for Martin ønsker å være synlig der han er. Ikke så rart - det er synlig og visuell kommunikasjon som har vært deres trademark i alle år. Foliering av biler, montasje, design og print - plattformen er bred og tjenestene mange. 

Skaga_tak
Taket på Føyka - med Skagahøgdi-logo, levert av Martin Stenbro AS.

Nå gleder gjengen i Martin Stenbro AS seg over at Asker er i sluttspill, og kommer til å bite negler på tribunen, for Martin selv er som nevnt  en super-supporter, og har fulgt klubben i tykt og tynt.

Martin_Stenbro_1
Du du har kanskje sett denne på veien? Asker-bilen er foliert av Martin Stenbro AS - noe som gir klubben god reklame og synlighet på 4 hjul.

Vi takker Martin Stenbro AS for bidraget og tar det for gitt at Martin selv er på Føyka i morgen. Med Asker-skjerfet rundt halsen, pulsen på høygir og smilet til stedet. Om laget spiller bra vel og merke. 

Gå inn på hjemmesiden til Martin Stenbro AS og kontakt dem for gode tilbud og proff hjelp!

Annonse: