G16 med målkalas i siste hjemmekamp

Det ble målrikt når G16 tok imot Kolbotn for årets siste hjemmekamp!

Våre lovende 16 åringer var virkelig i storslag og leverte årsbeste i solskinnet på Føyka og det tok ikke mer enn ca 10 min før første ball lå i nettet bak keeperen fra Kolbotn etter et frispark av Henrik Olsen.

2-0 ble elegant satt inn av Ludvig etter ca 20 min og like etterpå var Sivert iskald fra straffemerket, 3-0 og Rolf Magne Walstad som fulgte med fra “Sølvrommet” smiler fra øre til øre..

2 min senere er Sivert sikker på foten og kliner ballen i nettmaskene fra ca 16 meter og det står 4-0!

Gutta koser seg ute på kunstgresset og da Ludvig smeller inn 5-0 før halvtimen er passert, smiler selv trener Lars H Skarholm lurt fra benken.

Etter 28 min er Kolbotn uheldig å setter ballen i eget mål etter et innlegg fra Erlend og det er 6-0 til pause.

I pausen er det fokus på holde trykket og intensitet oppe og kjøre på i andre omgang. Ikke slippe seg ned og miste fokus på arbeidsoppgaver selv om kampen i realiteten allerede er vunnet.

Det gjøres fire bytter i pausen og det tar kun 6 min før Omar setter 7-0 i lengste hjørnet. 8-0 settes også av Omar og gutta på benken begynner så smått å snakke om at “nå er vel seieren i boks?”

Etter 65 min blir Henrik Olsen felt innenfor 16 meteren og soleklar straffe. Henrik tar ballen selv og setter sikkert inn 9-0.

5 min senere er samme gutt frempå og det er to-sifra, 10-0!!

Kolbotn spillerne henger med hodet og innser at å møte et Asker lag i høstform, er i tøffeste laget for dem.

Tre-fire minutter før slutt bestemmer John Ulrik seg for å gjøre slutt på egen måltørke, dunker ballen via fingertuppene til keeperen, stanga og inn i nettmaskene, det står 11-0 og sesongens største seier i 1.divisjon er et faktum!

G16_scoremål
Gutta leverte virkelig varene mot Kolbotn. 11 mål kunne de juble for.

Etter en noe treg start på sesongen, da laget etter fire kamper kun hadde 1 seier og 3 tap, har gutta virkelig slått tilbake med fire strake seire og solide 25 - 5 i målforskjell!

Trener Lars Hansen Skarholm oppsummerer kampen:

En godt gjennomført siste hjemmekamp mot et lag som lå nest sist på tabellen, men som har spilt gjevnt med alle lag i serien bortsett fra Kåffa og nå oss.

Vi spilte mye bra angrepsfotball og fikk scoret flere fine mål, etter endelig å funnet høstformen. Lover bra før siste seriekamp - nå går vi for 5 strake”