Fitim avgjorde Playoff-kampen

Rammene var gode, aktivitetene mange og forventningene store i det gutta sparket i gang Playoff-kampen. Men først i 2. omgang ble det mål.

Mye lå til rette for at Asker skulle fortsette sin høstform lørdag mot Sotra på Føyka. Og med fasiten i hånden, og en toppscorer i våre rekker, kan vi fornøyde si at lørdagen ble en Playoff-kamp verdig.

2 backer
2 stk backer som la ned solid innsats i Playoff-kampen. Isegran og Westerlund.

Men vi måtte ut i 2. omg for at målene og de feteste sjansene ble presentert. For i 1. omgang talte vi vel i grunnen bare 2 klare sjanser til Asker, mens Sotra hadde ett tilløp verdt å snakke om. Men for all del, vi hadde bra kontroll på det som kom med, Thomas Lia bakerst.

For selv om vi hadde kontroll på tingenes tilstand i 1. omgang, så måtte vi altså til sidebytte, før vi åpnet målkontoen. Og hvem ellers enn vår egen toppscorer, Fitim Kastrati, var på riktig sted til riktig tid. Et innlegg slått flatt og hardt langs bakken, og ut 45 grader, der stod Fitim klar. Og klinisk. Pang 1-0! Og da var det bare gått 6 minutter av omgangen.

Fitim_feires
Fitim omkranses her av Didrik, Sivert x 2 og Harald.

10 minutter etterpå var sammen mann på pletten, i det Alfred vinner et oppspill og Fitim tar frukten som detter ned. Tråkler seg så inn i feltet og skyter ballen i lengste for keeper. 2-0 og i har virkelig grep om kampen.

Fitims no 2
Fitim scorer her sitt 2. for dagen. Alfred gjorde godt forarbeid - og er også klar for en eventuell retur. Det slapp han. 2-0 var et faktum.

Sotra ga oss ingenting gratis i denne kampen, og de gjorde også det de maktet utover kampen for å påvirke resultatet. Spesielt en periode i 2. omg la de trykk på oss, hadde flere cornere og kunne kanskje fått til noe veldig farlig. Men vi red av de bølgene som kom.

Corner
Cornere hadde vi nok av - og flere var skumle - men i dag måtte vi score på andre måter.

Så da ble det kun med 2 mål av Fitim denne lørdagen. Selv om skuddet til Alfred i kryss-stanga hadde vært deilig å se i mål. For dommeren blåste av kampen i det høstmørket senket seg rundt stadion. Flomlysene var på og skapte en fin atmosfære for de 265 oppmøtte tilskuerne. Rekord denne corona-sesongen.

Kaptein Aaron Jones og Fitim Kastrati møtte redaksjonen etter kampslutt;

Nå venter en tur til Egersund kommende helg, i det som kan lukte en liten thriller, for her kan mye bli gjort i kampen om 2. plassen. Men det er fortsatt 2 kamper til igjen etter dette, så her et mye åpent.

Asker v Sotra 2-0. Fitim x 2.