Asker med full kontroll i Trondheim

3 poeng med hjem til Asker etter nedsabling av RBK 2.

Kampen mot RBK 2 mandag ettermiddag, viste nok en gang at Asker er et lag som er godt organisert med god defensiv kontroll. For det var lite RBK slapp til i denne kampen.

Og når kantspillet vårt våknet til liv, skapte vi farligheter på løpende bånd i en god periode av første omgangen.

Men det var nok en gang fra krittmerket vi måtte, for å få hull på byllen. Og denne gang, som tiligere, var Fitim Kastrati sikker i det 38. minutt. Og 1-0 holdt til pause.

I pausepraten ga nok Skogheim guttene beskjed om å stå litt høyere i banen. Og når Julius Skaug kom inn fra benken med friske ben, var han ikke snauere enn at han avsuttet en meget god overgang, med å plassere ballen i det lengste hjørnet for keeper, etter et langt og godt løp. Det hele assistert av Alfred Scriven.

Resten av kampen prøvde RBK å bygge opp angrepene sine, med de ble enten for spede, gikk i offside eller ble avverget av en solid forsvarsfirer hos bortelaget. Med Thomas Lia bakerst.

Dermed kunne Asker innkassere sesongens 2. strake seier. Og kan nå komme seg hjem, få en god treningsuke, før ny hjemmekamp førstkommende søndag mot Notodden FK.

RBK 2 v Asker 0-2 slutt. Kastrati 38. min (str), Skaug 57 min.